Saturday, April 3, 2010

yesterday (curi title cahir) haha

pgi aku bgun, aku mndi, aku makan, aku tgok tb, aku tlg mama msk, aku sidai kaen, aku lipat kaen. then, aku tros un9 smpi senja. hahaha. aku un9 kat laman umah. aku tggu adq2 aku sbnrnye. ye r, diorg da jnji nk dtg. aku tggu je la, kat laman umah aku tuh. smbil on9 r. aku igt nk tukar page. cahir tego. aku ckp, jap nk tuka page. tpi berlame2 shial. tpi dlm mse yg sme, aku ade buwak gak. dgn sorg je. budak kfc. tpi bukan dak kfc port, die stor alamanda. die jdi dak csc pas uw naek backup. sempat r sembunk2 ngn die. citer2 psl kfc. huhu. rindu siod kat kfc.

page baru aku?? lawa shial. haha puji diri. siap ad gmbr minah tu lgi. hehehe. aku ckp nan ana, na, aka letak gmbr die kat page. ana ckp, "buat pe??!" hahaha. jgn wiso la adq ku. pendapat kite still sme lagi. aka ta bubah pkran. haha. lme gile r aku wat page. satu hari kodd. yg lme nye, bukan ap. aku dok carik graphic2, smbil edit2 pic, smbil2 makan, smbil2 sembunk nan fmly aku, smbil2. byak smbilnye tuh. haha.

lme la aku dok kat laman uwh, dri kul 2 kodd. smpi la senja. adq2 aku ta dtg pown. aku paham, sbb ujan. urghh ! lately syek ujan je. coz of dat adq2 aku ta dtg jengok aku. daud !! nk ayam lgi !!! milo, nk megi boleng !!! iwan, nk topap, haha. ana, nk gmbr !!! rindu doe kat adq2 aku ni. pgi tdi, mse bgun, ana dtg umah. die nk amek but kawad. aboy suroh ana pnjam dri aku. smpt la tgok muke adq aku yg cowg ni. comel je. lawa je. senyum die, pergh, 100 laki cair. kn na kn. ahahaha.

bile da senje uwh, aku bgi mcg kat na. "kowg da blek ea :( ". ana ckp, aah. tpi die ckp, tdi die ad dtg. tpi abah ngn mama buat muke. tu yg diorg takut nk bgi salam. adehhh. problem tol la. hmmm, :(( rindu kodd kat diorg !! aaahhhhhhhh ! da la kedit da nazak. da senja, masuk, mandi, saye bndre merah, hahaha.

tros un9 balek. nk smbung buad page la ni. haha. rmi gak yg tegor. budak kfc uw tegor, biela tegor, mimi tegor. aku bgi status mood. lgi stgh jam aku layan korg. haha. tpi lgi lme dri stgh jam kodd. then, page da siap. abah plak ajak kuar mam. kat YOK MAMPIR ! sape follow blog aku, msti tau psl pristiwe kedai uwh kan kn kn kn. hahaha. aku pw off la. then kuar.

iwan da topapkn aku. aku mcg la ana. ta lme pas uwh, ana ta bls. aku mcg la iwan. iwan ckp, ana tade kedit, then iwan ckp "ka, ijad kem clm cyg !".. aku punye la ta cye "yeke???!!".. iwan ckp "aah"... oh god ! tq so much. yeeehhaaaa ! eleh, bwu kem slm je. tpi aku hepi gilak ! pduli ap aku ! aku cinte rindu dendam kat budak kecik aku tuh ! aku tatau nk share ngn sape stori ni, so aku mcg ana. haha, tpi die ta balas la. tade kedit en. ntah2 ana pown plik, aku excited sgt, haha. tpi adq2 aku ni sume tau, aku ni mmg gile cinte obses ngn si ijad uwh. hahaha.

bile da smpi YOK MAMPIR. ohh lelaki itu ade lagi. and as ussual, laki tu maenkan peranan die meng'usha' aku. hahaha. steady la mat ! awk igt saye ye. huhu. syg awk lebey. tpi sori la mat. cinte sye pade ijad danial lgi la. haha. aku ta pndang die sgt pown. coz aku dudok, ta menghadap dapor. membelakangkan dapo. so, mat, usha blkg aku je la ea. hehe. sdp nye mam chckn chop chop chop. yum3. sdp hingge menjilat piso. haha. (mse aku tulis yum3 uwh, aku lapa tahap gaban tau !)

pas uw pas uw pas uw. kat sane, nk tau aku jumpe sape??! kak peyud !!!! ohh kaka cantek itu, lame tara jumpa. aku tegor die. die hepi gile. tpi mase uwh, da nk balek. tukar num fon. then ta sempat nk sembunk pnjg. huhu. aiciteru kaka chumel. hehe. ka peyud ni, nme nye fairuz. tpi org panggil peyud. cantek orgnye. die ni, baye abg aku. dlu, mse aku f3, die f5. kitorg sme2 kawad dlu. die pown kpa la kirenye. same2 pergi prtndgn kawad kebangsaan dlu. huhu. tringat kenangan lalu. rindu rindu rindu !!!

da balek uwh, gi tnjung gile. tpi ta turun. dlm kete je. ta benti pown. jalan je. aku kat dlm kete mcg ijad. tpi die ta balas pown. da tido kot. aku bgi "imy". i miss you en. pas uw, aku da gelisah tahap gaban (cahir tahu knpe aku glisah. haha). aku hantar lgi mcg, yg da lme aku simpan dlm draft. nk bgi, ta jadi, nk bgi ta jdi, nk bgi ta jdi. then aku bgi. tekan send. delivery report kate, da slmt send. ohh ! nyesal plak anta mcg uwh. nmpk sgt aku terhegeh2 at die. nmpk sgt aku ni tade maruah la !!! aduhh ! nyesal gile anta mcg uwh. aku pown ,tatau nk ngadu kat sape. aku ngdu la kat ana. mcg die. tpi die ta balas la, coz die tade kedit. urmmm. ap mcg nye??

"abg.. tiap2 mlm by mmpi abg, tiap2 saat by pk abg.. tpi by pk balek, abg prnh ke mmpi by.. abg pernah ke pk by.. abg da bahagie gile ngn fie en... skitnye hati ni, ble dgr cite mcm2 psl abg... tuhan je yg tau, mcm mne peritnye.. tpi yg plg perit skali, by msih cintekan abg, and by degil gile, tanak pcye crite2 org yg kate abg playboy. knpe? sbb by ta sggup nk pcye abg plyboy. sbb by cinte abg.. and by tau, abg pernah cinte by.. and kalo bole, by nk buang perkataan 'pernah' uw. by nk hanye perkataan 'abg cinte by'. sori menyemak.... sori... "

itu yg aku bagi. malu kn. malu shial !! malu gile !!! terhegeh2 gile plak !!! aduh !!! pas uwh, tido.. hurmmm... pgi2 aku bgun, ijad bgi mcg. "aka..." hurmmm. bwu bace la uw, mcg malam tdi.. aku balas " ye.." then jad balas "xtido ke" aku ckp, "tido je.." then die balas "ermm, gi la tido.. jad pown nk tido balek ni.. jap gi nk gi tucen.." aku ta balas da...

then, da rindu tahap gaban gile babi setan ! aku bgi mcg kat die lgi, "LY" (love you).. then die balas, "MY" (miss you), then aku balas balek, "LY MY NY" (lv you, miss you, need you), aku da agak da, ijad msti tatau NY uwh ap.. ijad balas,, "NY ???" aku balas balek, "need".. then ijad balas, "need uw ap?? huhu" hahahahha, die ni mmg tau ! bi je failed !! need pown tatau ke chaaa. aku balas laa.. "kamus" hahaha, biaw die cari sndri.. die ni bab kamus, mmg malas.. kaka die pown, sllu buat cm uwh at die. die tanye je, kaka die jawab "kamus".. hahahaha.. aku da bgi mcg uwh, then ijad balas, "ermm yela2".. huu.. marah la uw..

then aku ta bls da.. pas uw?? aku un9.. tgok2 pape yg patut. then aku bukak la blog ni.. aku bgi mcg lgi kat jad. sbb die ta balas2.. aku da mule gelisah.. hahaha. aku bagi,, " Ly My Ny. Lysdfm. Mysdfm. Fyi, hyt. Btw, tc ea. Mylc kodd. bahase myspce.. faham??" huhu, aku bgi die itu.. sah2 la die ta faham. dak kecik comey aku ni mmg. hehe. korg paham? tah la, lau aku bce lek pown aku ta paham. haha. oke la, maksud die (love you, miss you, need you. love u so damn fuckin much. miss u so damn fuckin much. for your info, hate you too. by the way, take care ea. miss you like crazy kott.) itu la die. then die ta balas. lme gak la.

smpat la aku tulis blog ni dlu. huhu. da smpi ayat yg "(love you, miss you)" bwu die balas. haha. die ckp, ta paham. then aku bgi la mksud die. skrg ni die ta bls lgi.. huhu.. oke la, lau die ta bls, aku nk tido balek ni. siang masih mude. aku nk lelap balek. hahaha. bye bye...

No comments:

Post a Comment